head_banner
Nyheter

Hvilke detaljer bør jeg være oppmerksom på når jeg sjekker kjæledyrkatter med fly?

Kjæledyrkatter må være nøye forberedt på luftsending, tross alt er katter mye mer redde enn hunder, og sannsynligheten for stressreaksjoner er dusinvis av ganger høyere.

Og kjæledyrkatt luftforsendelse er også en veldig hodepine for nybegynnere, kompliserte prosedyrer, presserende tid, behov for å ta hensyn til mange ting, ved et uhell kommer til kort, angrer på å se flyet suse bort, slik at du og katten ikke kan gå ombord.

Her er noen ting som kjæledyrsendinger må ta hensyn til, og stedene som trenger spesiell oppmerksomhet til katter vil også bli spesielt skrevet ut, i håp om å hjelpe venner som ønsker å sjekke katter.

Først må du forberede deg på forhånd

Gi deg selv nok tid på forhånd,

Ikke gå bare for å oppdage at mange ting ikke blir gjort eller det tar tid å behandle.

Fordi noen forberedelser og formaliteter for sending av kjæledyr tar tid,

Det er ikke det at du kan gjøre det med en gang.

For eksempel må noen av de tre sertifikatene behandles på virkedager,

Og behandlingen trenger en viss rekkefølge, så den må bestemmes på forhånd.

Ta kjæledyret ditt til flyplassen på forhånd,

Vanligvis ankommer du flyplassen fire timer i forveien, ellers har du kanskje ikke fullført formalitetene etter at flyet lettet.

Det er et veldig nyttig lite forslag,

Det vil si å sette sammen en tidsplan på forhånd for å bestemme tidspunktet for hvert trinn som må gjøres.

For det andre, vær oppmerksom på aktualiteten til bevis

Jeg nevnte de som utsetter,

Her er noen av de som er for avanserte.

Beviset nevnt her er de tre bevisene i lekmannstermer,

Tre sertifikater (oppført nedenfor) kreves for luftsending (gjelder også for togsending).

1. Dyrevaksinasjonsattest

2. Desinfeksjonssertifikat for transportutstyr (flyboks eller selvlaget desinfeksjonssertifikat for dyrebur)

3. Dyrekaranteneattest

Merk at noen sertifikater har en utløpsdato,

For eksempel er karantenebeviset gyldig i inntil 7 dager og må brukes innen 7 dager.

3. Spesielle sertifikater kreves for inn- og utreise

Hvis sendingen skal inn og ut, må du søke om noen spesielle sertifikater.De spesifikke sertifiseringskravene er forskjellige i ulike land, og du må sjekke på forhånd hvilke spesielle krav som er i landet du ønsker å reise til.

4. Om kjæledyr kan sjekkes inn på bekreftede flyreiser

De fleste flyvninger bruker fly som lar kjæledyr sjekkes inn, men det er noen flyvninger der alle fly ikke er mulig fordi det ikke er aerobickabin i lasterommet.Aircom kjæledyrinnsjekking må skje i en aerobichytte, mens stykkgodsgården er et oksygenfritt lager, og kjæledyr vil definitivt ikke overleve uten oksygen.

For det femte, kvasi-gode forsyninger

Det er mange forsyninger som må forberedes, for eksempel profesjonelle flybokser, bleieputer til kjæledyr, drikkefontener og så videre.

For kortreist sending anbefales det generelt ikke å tilberede mat til katter, og det anbefales ikke engang å spise for mye på forhånd.

Fordi noen katter kan bli luftsyke under flyturen, kan det føre til at katten kaster opp, stresser osv. Flyboksen bør velge å kjøpe en profesjonell standard flyboks, sterk og trykksikker for å oppfylle kravene til flyselskapets lufttransport.For noen katter med alvorlig stress eller alvorlig luftsyke, anbefales det å mate noen reisesykemedisiner, probiotika, beroligende medikamenter osv. på forhånd.Relaterte medisiner anbefales ikke å kjøpe selv, ellers vil det være fare, spesielt beroligende medisiner, det anbefales å konsultere en kjæledyrlege for å kjøpe.

6. Omsorg og samvær

Under sendingsprosessen, spesielt på vei til sendingen og når sendingen behandles.Katter er generelt mer nervøse, og det anbefales å følge katten på dette tidspunktet.Kan spille en god rolle i å pasifisere, tross alt kan kattens tillit og avhengighet av eieren i stor grad lindre kattens stress.

Katter er veldig engstelige og stressende små dyr, så luftinnsjekking må gjøres godt, forberedt og forsiktig overalt for å sikre sikkerhet og suksess.


Innleggstid: 28. februar 2023